Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області на етно-фестивалі встановили рекорд України (фото)

У Дніпропетровській області на етно-фестивалі встановили рекорд України (фото)
7 Вер 2021 17:40 | Обласні новини

Петриківка гостинно приймала гостей з різних куточків Дніпропетровської області на етно-фестивалі «Петриківський дивоцвіт». Вже вкотре він об’єднав представників близько 30-ти громад та гостей. Численні фотозони, смаколики від кращих кулінарів, майстер-класи з гончарства та вишивки. Також на фестивалі встановили рекорд України — найбільша тарілка з Петриківським розписом діаметром понад 4 метри, над виготовленням якої працювало одразу декілька майстрів.

Фестиваль щоразу проходить із розмахом, і кожного року «Петриківський дивоцвіт» стає все більш масштабним та різноманітним.

«Філософія фестивалю полягає в тому, щоб поєднати традиції із сучасністю, показати, наскільки багатим є надбання українського народу. Я певна, що і дорослі, і діти можуть знайти для себе тут багато цікавого, корисного та захоплюючого. На фестивалі завжди можна поринути у веселу атмосферу, яка єднає українців і демонструє національний дух» — розповіла начальниця управління з питань гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти виконавчого апарату Дніпропетровської обласної ради Лілія Гиренко.

Оставить комментарий

avatar
250