Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В одному із міст Дніпропетровщини розробили знак-логотип міста (фото)

В одному із міст Дніпропетровщини розробили знак-логотип міста (фото)
6 Вер 2021 13:40 | Обласні новини

У Новомосковську Дніпропетровської області розробили знак-логотип міста. Запропоноване графічне зображення поєднує в собі ряд визначальних особливостей населеного пункту: «Горбатий» міст (Міст Закоханих), бурхливу рослинність та водні масиви ріки Самара, котрі об’єднані у літеру «Н» — першу літеру назви міста, повідомляє 0569.com.ua.

За інформацією керівника міста Сергія Рєзніка, знак виконаний у простих формах, що в сукупності з кольоровою гамою допомагають глядачеві чіткіше трактувати їх значення. Палітра кольорів грає важливу роль в сприйнятті бренду. Вона складається з п’яти кольорів: відтінки синього – ріка Самара, зеленого – рослинність, лісовий масив поряд з містом, помаранчевий – «Горбатий» міст, який є символом поєднання нашого історичного минулого та сучасності, символом поєднання міста металургів та екологічно чистих лісів.

«Бренд — ідея, яка об’єднує! У наш час будь-яке місто чи регіон мають вирізнятися, маючи свою унікальну ідентичність. Саме тому так важливо сьогодні для розвитку міста мати свій власний, впізнаваний бренд. Всі ми, купуючи туристичну продукцію, наприклад, у Львові, Одесі чи Кривому Розі впізнаємо їх по малюнку-логотипу. Так, у Львові це різнокольорові вежі, в Одесі – якір, у Кривому Розі – схематичне зображення рогу. Тож бренд – це формування впізнаваного образу міста, його графічне зображення, що відразу дає розуміння того, про яке саме місто ми говоримо. Бренд – це зв’язок через емоцію. Бренд має особливість формувати почуття прихильности до міста, ідентифікації з ним. Шановні земляки! Новомосковськ — славне місто на річці Самара! І ми теж варті того, щоб пропагувати та просувати наше рідне місто, не відстаючи від провідних міст країни. Тому прийшов час, щоб у нашого міста, крім прапору, гербу та гімну, з’явився унікальний дизайн-код», — міський голова.

Оставить комментарий

avatar
250