Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі в День Незалежності зафіксували нове досягнення Книги рекордів України

У Кривому Розі в День Незалежності зафіксували нове досягнення Книги рекордів України
24 Сер 2021 15:40 | Обласні новини

24 серпня Кривий Ріг масштабно відзначає 30-річчя Незалежності України. Велика кількість урочистих подій пройде по всьому місту.

Зокрема, в Інгулецькому районі відбувся Парад вишиванок, а представники Книги рекордів України зафіксували нове кулінарне досягнення – 30-метровий пиріг, який створили до ювілею на Інгулецькому гірничо-збагачувальному комбінаті.

Також у районі пройшов одинадцятий турнір з велоспорту на приз народного депутата України Дмитра Шпенова. Тисячі інгульчан, які завітали на святкування, вшанували Хвилиною мовчання пам’ять трагічно загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Зранку 24 серпня тисячі жителів Інгулецького району в українських національних сорочках зібралися біля пам’ятника Тарасові Шевченку та урочистою ходою пройшли центральними вулицями до Палацу культури «Інгулець».

Заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін, виступаючи на урочистостях, сказав: «Незалежність, державність – це інструмент досягнення головної мети. Наша мета – високий рівень життя, розвинута економіка, сильна армія. Я дуже пишаюсь, що саме в Кривому Розі є дуже потужна команда людей, які прагнуть, мають стратегію, як досягти цієї мети,та багато працюють. Усе це є в стратегії розвитку Кривого Рогу нашого мера Костянтина Павлова. На жаль, він трагічно пішов. Проте наше завдання –реалізувати і втілити це в життя. І ми це зробимо. Зі святами!»

Оставить комментарий

avatar
250