Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Біля дніпровського флагштока відзначити День Державного Прапора зібралися тисячі людей

Біля дніпровського флагштока відзначити День Державного Прапора зібралися тисячі людей
23 Сер 2021 16:40 | Обласні новини

Україна відзначає День Державного Прапора. У Дніпрі урочистості пройшли біля 72-метрового флагштока. Там зібралися тисячі людей.

«Синьо-жовтий стяг – це наставник, який надихає та мотивує. Янгол-охронець, що майорить в небі. Він викликає цілу палітру емоцій – гордість, вдячність, віру в життя, сльози, радість», – зазначив Президент України Володимир Зеленський.

До 30-річчя незалежності України у великих містах встановили флагштоки. Під звуки Гімну на них урочисто підняли Державні Прапори.

«Державний прапор – наш символ та оберіг. Під синьо-жовтим стягом військові боронять незалежність країни та йдуть до перемоги. Вітаю усіх зі святом. Бажаю добробуту, миру, процвітання», – сказав перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

Одночасно вся країна замайоріла синьо-жовтими стягами. У містах, селах та селищах в небо підняли тисячі прапорів.

«Усією громадою дружньо святкуємо День Прапора. Хочу побажати, щоб у кожного в серці жила любов до своєї домівки, рідного села, України. Щоб ми з гордістю казали «Я українка» або «Я українець», «Я пишаюся своєю землею», – зазначила мешканка Миколаївської громади Інна Чернокнижна.

Оставить комментарий

avatar
250