Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У школах Дніпропетровської області проводять перевірки

У школах Дніпропетровської області проводять перевірки
16 Сер 2021 12:40 | Обласні новини

У Дніпропетровській області готуються до нового навчального року. У школах Дніпра та Кривого Рогу провели перевірку пожежної безпеки та санітарних норм. Як проходять перевірки — дізнавалися журналісти Суспільного.

У дніпровській середній школі №53 інспектори подивились, чи встановлені підказки, що робити під час пожежі, а також чи є у наявності у будівлі вогнегасники, як працює система оповіщення.

Заступниця директора закладу Лариса Пахомова переконує, у школі роблять все для безпеки дітей.

“Ми кожного дня проводимо перевірку технічного обладнання по школі. Це заземлення, перевірка вогнегасників, наявність плану евакуації”, — розповідає жінка.

Такі перевірки у навчальних закладах проводять щорічно. За словами представника служби з надзвичайних справ Віталія Малого, цього року у Дніпрі 31 навчальний заклад порушив норми безпеки. На керівництво закладів наклали штраф та видали приписи, аби усунули недоліки. У школі №53, каже, все відповідає нормам.

“За результатами перевірки даний заклад відповідає протипожежним нормам. Будівля обладнана системою протипожежного захисту, а саме пожежною сигналізацією. Забезпечена первинними засобами гасіння — вогнегасниками. Шляхи евакуації та виходи — відповідають будівельним нормам”, — зазначив головний інспектор ДСНС у Дніпровському районному відділі Віталій Малий.

Оставить комментарий

avatar
250