Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Будуємо сучасний перехід між корпусами обласної дитячої лікарні у Дніпрі – Валентин Резніченко

Будуємо сучасний перехід між корпусами обласної дитячої лікарні у Дніпрі – Валентин Резніченко
11 Чер 2019 13:10 | Обласні новини

Зручний триповерховий перехід із ліфтами та кімнатами для персоналу зводять для пацієнтів обласної дитячої лікарні у Дніпрі. Він з’єднає перший та третій корпуси медзакладу. Внутрішні роботи вже на фініші, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Мешканці Дніпропетровщини мають отримувати якісні медичні послуги, які відповідають новим стандартам. У лікарнях області створюємо для пацієнтів комфортні умови – реконструюємо застарілі корпуси, закуповуємо новітнє обладнання. Нині у розпалі – роботи на території Дніпропетровської дитячої обласної лікарні», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Три корпуси та 12 стаціонарних відділень. Дитяча обласна лікарня у Дніпрі – найбільша в регіоні. Щоденно сотні маленьких пацієнтів приходять до медзакладу на консультації та лікування. Лікарі зауважують – аби оперативно надавати дітям допомогу, наземний перехід між корпусами був вкрай необхідний. Адже у першому корпусі розташовані приймальня, діагностичне та хірургічне відділення, рентген-кабінети. У третьому – інфекційне, гематологічне та відділення термічної травми.

Оставить комментарий

avatar
250