Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині у серпні ціна газу для побутових споживачів не зміниться

На Дніпропетровщині у серпні ціна газу для побутових споживачів не зміниться
28 Лип 2021 13:40 | Обласні новини

У Дніпропетровській області у серпні ціна на газ для побутових споживачів не змінюється. Вартість блакитного палива для клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» становитиме 7,99 грн за кубометр у рамках тарифів «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж».

З 1 травня поточного року, з ініціативи Уряду та НКРЕКП, усі побутові споживачі були автоматично переведені на базовий річний тариф. Для клієнтів «Дніпропетровськгаз Збут» таким тарифом за замовчуванням став «Твій газ Річний». Ця комерційна пропозиція дозволила споживачам купувати природний газ за фіксованою ціною до дати припинення дії тарифу – 30 квітня 2022 року.

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» наголошують: компанія не планує переглядати ціну газу у річному тарифі. Постачальник має контракт на закупівлю ресурсу на весь період по фіксованій ціні. Тому для наших клієнтів вартість блакитного палива буде збережено.

Також у травні «Дніпропетровськгаз Збут» запровадив для своїх споживачів новий тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Відтоді вже понад 3700 клієнтів обрали цю комерційну пропозиції. За умовами тарифу, громадяни рівномірно розподіляють оплату за газ протягом року: і влітку, коли споживання незначне, і взимку, коли обсяг використаного ресурсу суттєво зростає.

Оставить комментарий

avatar
250