Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровська ОДА влаштувала для дітей АТОвців квест-розваги

Дніпропетровська ОДА влаштувала для дітей АТОвців квест-розваги
10 Чер 2019 14:30 | Обласні новини

Поринути наживо у світ комп’ютерних квестів, поспілкуватися із однолітками, просто весело та корисно провести час. Все – завдяки квест-терапії. Кімнати із безліччю цікавих загадок відвідали діти АТОвців із Дніпра та Новомосковського району. Такий відпочинок влаштували для малечі вперше, повідомила начальниця управління з питань учасників АТО Наталія Шуліка.

 «Для дітей наших захисників влаштовуємо розваги і протягом навчального року, і на канікулах. Вже стали традиційними сімейні виходи у театр та цирк, сплави на каяках, стрільба з лука, прогулянки на катері Дніпром, лазертаг. Тепер дітлахи можуть спробувати й квест-терапію. Задачки вимагають напружити і мозок, і м’язи. А ще – це чудовий досвід командної гри», – розповіла начальниця управління з питань учасників АТО Наталія Шуліка.

 Квест-розваги – для підлітків від 12 років. Хлопці й дівчата «грали» у казино та «рятували» Лондон.

«Вперше у квест-кімнаті. Тут дуже весело і круто! – поділилася учасниця, донька бойчині АТО Марія Жеребцова із Черкаського. – Мені цікаво  розв’язувати загадки та працювати у команді. Ми всі допомагаємо один одному. Такі квести – набагато кращі за будь-яку комп’ютерну гру. Можна і розважитися, і поспілкуватися із однолітками».

Оставить комментарий

avatar
250