Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканці Дніпропетровської області накопичили борги за спожитий газ: де найбільше

Мешканці Дніпропетровської області накопичили борги за спожитий газ: де найбільше
23 Лип 2021 17:40 | Обласні новини

Борг жителів Дніпропетровщини за спожитий газ перевищив 418 млн грн. Така ситуація з неплатежами ставить під загрозу систему стабільного газозабезпечення населення. Борг клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Тому у компанії звертаються до споживачів-боржників з проханням провести розрахунки.

На час карантину «Дніпропетровськгаз Збут» не застосовує штрафні санкції до боржників та не припиняє постачання їм газу. Однак, це не означає, що громадяни можуть забути про свої договірні зобов’язання щодо оплати спожитого ресурсу.

Найгірший рівень розрахунків у жителів Дніпра – понад 160 млн грн боргу. На другому місці – Кам’янське, мешканці якого заборгували майже 82 млн грн. Замикає трійку найбільших міст-неплатників Кривий Ріг – з 75 млн грн боргу. Також до антирейтингу потрапили: Нікополь (50 млн грн), Новомосковськ (27 млн грн) та Павлоград (23 млн грн). Загалом, майже 90 тис. клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» понад три місяці не платять за використаний газ.

Оставить комментарий

avatar
250