Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині розпочалася найважливіша пора — збирання хлібних культур

На Дніпропетровщині розпочалася найважливіша пора — збирання хлібних культур
20 Лип 2021 12:40 | Обласні новини

У Дніпропетровській області підійшла найважливіша пора — це збирання хлібних культур. І всю цю важку роботу посіяти і зібрати вирощене виконують селяни: трактористи, комбайнери, водії, кухарі, а з ними і їхні керівники — агрономи, інженери, бухгалтери, економісти і голови фермерських господарств та директори товариств.

А продовжить нашу розмову про жнива 2021 року начальник відділу економічного та агропромислового розвитку Синельниківської райдержадміністрації Нецик Валерій Михайлович.

Синельниківщина належить до регіону, де виробляється значна частина саме сільськогосподарської продукції. Нагадаю, що до Синельниківського району увійшли тепер уже колишні 4 райони: Покровський, Васильківський, Межівський та Петропавлівський і цим найбільшим в області регіоном керує, з гордістю скажу, моя землячка, яка родом з Васильківки — талановита жінка Світлана Григорівна Назарчук, котра обрала собі першим заступником досвідчену жінку, якраз в сільському господарстві,Тетяну Олегівну Завалій. І це дуже важливо.

Оставить комментарий

avatar
250