Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі працює Міжнародна літня школа урбаністики

У Кривому Розі працює Міжнародна літня школа урбаністики
8 Лип 2021 14:40 | Обласні новини

Проєкти, які реалізуються в Кривому Розі — найуспішніші в Україні, вони є прикладом для інших міст. Це — зразок як треба працювати над забезпеченням сталого збалансованого розвитку і надавати якісні послуги мешканцям, створювати умови для діалогу з активними громадянами й формувати співпрацю на міжмуніципальному рівні. Про це сказав директор представництва Фонду Ганса Зайделя Беньямін Боббі.

За підтримки мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, Фонду Зайделя (Німеччина) і Фонду підтримки будівельної галузі Німеччини працює Міжнародна літня школа урбаністики. Заняття проходять з 5 по 19 липня 2021 року. Це вже другий етап спільної роботи європейських експертів, фахівців виконкому Криворізької міської ради й студентів профільних спеціальностей українських і закордонних ВНЗ із розробки стратегії розвитку міського простору Кривого Рогу. Перший етап спільної роботи проходив восени 2020 року.

Директор представництва Фонду Ганса Зайделя Беньямін Боббі сказав: «Я вдячний Кривому Рогу за теплий прийом. Наш фонд працює у Німеччині та 65 країнах по всьому світу. Ми тісно співпрацюємо з німецьким парламентом, який фінансує наші проєкти. Ми вважаємо, що такі проєкти важливі для підтримки змін, тому що вони починаються на локальному рівні — люди мають бачити як вирішуються їхні проблеми. Ці питання необхідно розглядати разом із жителями».

Оставить комментарий

avatar
250