Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині надзвичайники знову рятували тварин (фото)

На Дніпропетровщині надзвичайники знову рятували тварин (фото)
7 Лип 2021 12:40 | Обласні новини

У Дніпропетровській області співробітники ДСНС знову прийшли на допомогу тваринам. Так, вони врятували життя чотирилапому, а також подопомогли бідолашній корівці, яка впала до ями.

Перша подія сталася 5 липня у Синельниківському районі. До Служби порятунку «101» від місцевих жителів надійшло повідомлення про те, що на території приватного житлового сектору на провулку Парковому селища Васильківка, в яму потрапив песик.

По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС побачили, що у занедбаній ямі, на глибині 4-метрів знаходиться тварина та потребує допомоги. За допомогою трьохколінної драбини один із рятувальників спустився в яму та підняв чотирилапого на поверхню. Життю тварини вже нічого не загрожує.

А вже 6 липня у Нікопольскому районі, у селищі міського типу Червоногригорівка у зливну яму впала корова. Власники одразу ж зрозуміли, що через велику вагу тварини, самотужки вони не впораються, отож покликали на допомогу представників ДСНС Дніпропетровщини.

По прибуттю підрозділу за адресою, стало відомо, що корова потрапила у зливну яму біля території приватного дворогосподарства.

Оставить комментарий

avatar
250