Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі поліцейські затримали групу зловмисників (фото)

У Дніпрі поліцейські затримали групу зловмисників (фото)
17 Чер 2021 16:40 | Обласні новини

За спробу підпалити магазин і кафе у Дніпрі поліцейські затримали групу зловмисників. Троє жителів Кам’янського за допомогою легкозаймистої суміші намагалися підпалити два приміщення, розташовані на проспекті Олександра Поля.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 15 червня близько 4-ї ранку. Як з’ясувалося, зловмисники кинули у вікно пляшку із займистою речовиною, після чого у приміщенні кафе сталося задимлення. Камери відеоспостереження зафіксували, як підпалювачі на автомобілі поїхали з місця злочину.

Працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції за силової підтримки поліцейських полку поліції особливого призначення затримали трьох мешканців м. Кам’янське 19-20 років після спроби підпалу магазину, розташованого поряд з кафе.

Правоохоронці вилучили у затриманих пістолет, гранату РГД-5 із запалом УЗРГМ, корпус гранати Ф-1, чорнові записи зі схемою розташування закладу та прилеглої території, пластикову ємкість з невідомою речовиною та інші речові докази.

Оставить комментарий

avatar
250