Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині запрацювала нова онлайн мапа для комфортного сортування

На Дніпропетровщині запрацювала нова онлайн мапа для комфортного сортування
18 Тра 2021 16:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині запрацювала нова онлайн мапа пунктів приймання вторинної сировини. Вона дозволяє жителям області за лічені секунди знайти, додати або прибрати точки збору в будь-якому місці. Проєкт розроблено з метою допомоги кожному під час сортування: від вибору пункту та роздільного збору до здачі сировини.

Особливістю мапи є широка мережа відміток: спеціалізовані пункти, баки для сортування, станції. Кожна точка на карті містить актуальні дані про години роботи, адресу та контакти.

Також на платформі наявні рекомендації: основні правила поділу сировини на фракції, деталі маркування та розвінчування міфів, що дозволяє уникати типових помилок, економити час та підвищувати ефективність екожиття громадян.

«Закликаємо активних громадян вносити зміни: додавати пункт, якщо його немає на мапі, видалити, якщо з певних причин він більше не працює. Для редагування необхідно надати контакти, вказати адресу, фракції та, за можливості, прикріпити фото. Дані перед оновленням проходять перевірку групою модераторів-волонтерів. Це дозволяє попередити появу недостовірної інформації. Тільки завдяки спільній роботі ми маємо змогу створити мапу, яка буде корисною в усіх куточках України: від великих міст до маленьких селищ», – коментує Президент Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» Юлія Мархель.

Оставить комментарий

avatar
250