Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині реконструюємо дитячий табір «Ювілейний» – Валентин Резніченко

На Дніпропетровщині реконструюємо дитячий табір «Ювілейний» – Валентин Резніченко
6 Чер 2019 09:40 | Обласні новини

Теплі корпуси з усіма зручностями, комфортні різнокольорові кімнати, доглянута територія. Старий та занедбаний дитячий табір у селищі Хащове Новомосковського району перетворюється на сучасне місце відпочинку. Нині його реконструює Дніпропетровська ОДА. Підрядники вже завершують внутрішні роботи та облаштовують фасади корпусів. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«На Дніпропетровщині створюємо сучасні умови для відпочинку та оздоровлення дітей. Будуємо «європейські» стадіони, оновлюємо басейни та спортивні комплекси. Нині у розпалі – масштабна реконструкція півстолітнього дитячого табору у Новомосковському районі. Після завершення робіт хлопці та дівчата зможуть відпочивати там у будь-яку пору року», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

З 1970-х років діти з усієї Дніпропетровщини оздоровлювалися у таборі «Ювілейний». Умови для відпочинку були прості – стандартний «радянський» ремонт у кімнатах, усі зручності – на вулиці. Кілька років тому табір закрили – корпуси занепали, покрівля підтікала, а з вікон дуло.

Оставить комментарий

avatar
250