Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Поїздку в Дубай та 250 тисяч гривень можуть виграти вчителі Дніпропетровщини

Поїздку в Дубай та 250 тисяч гривень можуть виграти вчителі Дніпропетровщини
5 Чер 2019 16:30 | Обласні новини

Вчителі Дніпропетровщини мають нагоду виграти поїздку в Дубай, 250 тис. грн та річний абонемент безкоштовного навчання. Для цього треба взяти участь у щорічній національній премії Global Teacher Prize Ukraine-2019. Викладач може податися самостійно або ж б номінуватися учнями, батьками, колегами, які вважають його гідним визнання. Реєстрація – до 1 серпня. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА. 

«Конкурс акцентує на важливості професії вчителя, бо майбутнє України починається у шкільних класах. Саме педагоги виховують винахідників, інноваторів, лідерів. Талант та копітка праця мають визнаватися на належному рівні. Ця премія допоможе зробити найкращого вчителя Дніпропетровщини відомим на всю Україну», – наголосили в департаменті.

Зареєструватися на конкурс можна тут.

Найкращого вчителя України оберуть серед десяти фіналістів.

Переможець отримає рік безкоштовного навчання, поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum-2020 та премію у 250 тис. грн.

Крім того, передбачено додатковий приз для школи, де працює переможець. У навчальному закладі облаштують сучасну бібліотеку з комп’ютерами та зручними робочими місцями.

Оставить комментарий

avatar
250