Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі відкрилася виставка переможців ХІХ фестивалю «Весна Рудани»

У Кривому Розі відкрилася виставка переможців ХІХ фестивалю «Весна Рудани»
2 Тра 2021 13:40 | Обласні новини

На виставці представлено близько 300 творів вихованців мистецьких шкіл, центрів дитячої та юнацької творчості, станцій юних техніків,  учнів загальноосвітніх шкіл.

Від імені міського голови Костянтина Павлова  всіх конкурсантів з перемогою у фестивалі «Весна Рудани» привітала начальник управління культури  Наталя Стрига.

«За 19 років, а саме стільки  виповнилося  фестивалю  «Весна Рудани»,   він  став важливою частиною культурного життя нашого міста.  З кожним разом шириться коло його  учасників,  все більш яскравими та професійними виступами та творчими роботами радують нас талановиті криворіжці. Місто й надалі, не зважаючи на  складну економічну ситуацію, буде підтримувати наших майстрів, творчу молодь, а також докладатиме максимум зусиль,  щоб наші палаци культури,  мистецькі  школи, театри — розвивалися та дарували мешканцям і гостям Кривого Рогу гарні емоції та радість від спілкування з прекрасним», — підкреслила Наталя Стрига.

Цього року фестиваль проходив у закладах культури та освіти з урахуванням обмежувальних протиепідемічних заходів. Участь  у творчому святі взяли 250 аматорських колективів, більше 3 тисяч учасників різного віку, 118 творчих колективів та окремих виконавців стали лауреатами фестивалю.

Оставить комментарий

avatar
250