Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Свято дитинства у Західнодонбаському регіоні

Свято дитинства у Західнодонбаському регіоні
4 Чер 2019 17:45 | Обласні новини

Дитинство – це чудова пора сподівань і здійснення мрій. У перший літній день у всьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей, а в Україні – День захисту дітей – гарне свято щастя, надії, злагоди, миру та радості.

З цієї нагоди, фахівцями Західно-Донбаського управління Головного управління ДФС у Дніпропетровській області організовано конкурс малюнку на асфальті «Дитинство моє веселкове». Участь у конкурсі взяли діти працівників управління.

Зі святом присутніх привітав начальник Західно-Донбаського управління Геннадій Ткачук. У своєму виступі він зазначив, що День захисту дітей – прекрасне світле свято, адже саме у дітях ми, дорослі, хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими, радісними та щасливими.

Щойно розпочався конкурс, юні художники швидко зайняли по клітинці на асфальті, вони малювали крейдою, й за лічені хвилини майданчик перед будівлею управління перетворився на казку. У своїх творчих роботах діти зображали маму, сім’ю, квітучу Україну.

Оставить комментарий

avatar
250