Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі терцентр відзначає 30 річницю заснування

У Кривому Розі терцентр відзначає 30 річницю заснування
2 Кві 2021 13:40 | Обласні новини

Міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов зустрівся з колективом терцентру обслуговування одиноких та непрацездатних громадян Саксаганського району, який відзначає 30 річницю заснування, та обговорив із соціальними працівниками умови роботи терцентру та надання допомоги криворіжцям у сьогоднішніх реаліях.

У Кривому Розі працює наймасштабніша в Україні система соціальної підтримки населення. Різні види соціальної допомоги з міського бюджету отримують більше 140 000 криворіжців. Вітаючи працівників та підопічних терцентру з ювілеєм мер підкреслив, що попри складні соціально-економічні випробування, які зараз переживає кожне українське місто у звязку з пандемією коронавірусу, Кривий Ріг продовжує піклуватися про найменш захищених мешканців, і зокрема, людей «золотого віку».

Повністю збережена мережа соціальних установ, які підтримують криворіжців похилого віку і особлива подяка – працівникам територіальних центрів. «Саксаганський терцентр відкрився у місті одним із перших. Сьогодні ви обслуговуєте майже 5300 жителів району, щороку надаєте понад 600 тисяч соціальних послуг. І я без перебільшення можу сказати, що соціальний робітник це не професія — це поклик серця, найкращий друг, надійний помічник. Своєю увагою, турботою, допомогою ви повертаєте людині відчуття того, що вона потрібна, що про неї подбають у кризових ситуаціях!».

Оставить комментарий

avatar
250