Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Кривий Ріг — перший в Україні в рамках впровадження е-квитка

Кривий Ріг — перший в Україні в рамках впровадження е-квитка
30 Бер 2021 13:40 | Обласні новини

Кривий Ріг — перший в Україні в рамках впровадження е-квитка. Міська влада реалізує пілотний проєкт «Безоплатний проїзд у міському комунальному транспорті для мешканців міста». Тобто криворізький е-квиток – це Картка криворіжця. Її можна отримати безкоштовно. Власник Картки зможе безкоштовно їздити у трамваях, тролейбусах, автобусах та швидкісному трамваї.

Згідно з законодавством в Україні запроваджено е-квиток (електронний облік пасажиропотоку) у громадському транспорті. Це сучасний світовий досвід, який дозволяє контролювати реальний обіг бюджетних коштів, оцінити обґрунтованість тарифів та можливості оновлення автопарку перевізника.

Зазначимо, що за вимогою Закону пільговики обов’язково мають отримати Картку криворіжця (е-квиток). Тільки за її наявності буде забезпечено прозорий облік перевезень та компенсації перевізникам їхньої вартості з міського бюджету.

Містяни можуть зекономити час та замовити Картку онлайн або особисто звернутися у будь-який із 73 пунктів, в яких приймають документи.

Оставить комментарий

avatar
250