Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Костянтин Павлов: У Кривому Розі буде збільшений ліжковий фонд в лікарнях першої лінії боротьби з КОВІД-19

Костянтин Павлов: У Кривому Розі буде збільшений ліжковий фонд в лікарнях першої лінії боротьби з КОВІД-19
24 Бер 2021 19:40 | Обласні новини

У Кривому Розі буде збільшений ліжковий фонд в лікарнях першої лінії боротьби з КОВІД-19 та додатково закуплений резерв ЗІЗ і медикаментів на 1,5 місяці вперед.

Також, згідно з рішенням Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, задля безпеки криворіжців вводяться додаткові заходи боротьби з поширенням COVID-19.

У зв’язку із посиленням пандемії, переходом Дніпропетровської області до  «помаранчевої» зони (зони підвищеної небезпеки) і заповненістю ліжок в лікарнях, які ведуть боротьбу з коронавірусом на 72%, мер Кривого Рогу Костянтин Павлов після перевірки медзакладів прийняв рішення про збільшення ліжкового фонду в лікарнях першої лінії боротьби з КОВІД-19 та про додаткову закупівлю для лікарень резерву засобів індивідуального захисту і медикаментів на 1,5 місяці вперед у зв’язку зі збільшеним   попитом в країні.

Також, у зв’язку із законодавчими обмеженнями для областей «помаранчевої» зони, заступник мера Олександр Катриченко після проведення міської Комісії ТЕБЧС (протокол додається) повідомив про додаткові заходи, прийняті для безпеки криворіжців і запобігання поширенню пандемії у Кривому Розі:

Оставить комментарий

avatar
250