Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині за розбій та вбивство затримали злочинця (фото, відео)

На Дніпропетровщині за розбій та вбивство затримали злочинця (фото, відео)
2 Бер 2021 11:40 | Обласні новини

Під час спецоперації поліцейські Дніпропетровської області затримали криворіжця, який розшукувався за вчинення розбою та вбивства. Після оголошення вироку суду підозрюваний звільнився від електронного браслету, та з метою уникнути покарання втік з місця проживання.

За оперативною інформацією працівники поліції встановили, що останній може знаходитись за місцем мешкання рідних в с. Червоні Поди Криворізького району.

Так, 26 лютого оперативні співробітники відділення поліції № 3 (Покровське) Криворізького районного управління поліції спільно з підрозділом спеціального призначення КОРД затримали злочинця, який на час затримання ховався від правоохоронців у дивані.

Слідством було встановлено, що наприкінці січня 2016 року на одній із вулиць Покровського району підозрюваний здійснив розбійний напад на жінку, спричинивши останній тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок яких жінка померла. Протягом майже трьох років чоловік перебував під вартою, однак в травні 2019 року суд, до винесення остаточного покарання, змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслету.

Оставить комментарий

avatar
250