Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Обухівці відзначили 32-у річницю виведення військ з Афганістану

В Обухівці відзначили 32-у річницю виведення військ з Афганістану
27 Лют 2021 13:40 | Обласні новини

15 лютого країна відзначала 32-у річницю виведення військ з Афганістану. В Обухівській громаді, біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістів, зустрілися ветерани Афганістану.

Після покладання квітів з головою ветеранів Афганістану Олексієм Шкурком, з промовою до присутніх звернувся голова Обухівської селищної ради, Василь Гезь.

«Вічна пам’ять усім, кому назавжди лишилося 18-20 років, — сказав Василь Григорович. – Ми повинні пам’ятати про цю трагедію. Якби була така можливість не допускати взагалі війн у житті… Вічна пам’ять загиблим. А вам, живим, зичу здоров’я і мирного неба нам усім над головами».

Звернувся до громади також і голова ветеранів Афганістану смт. Обухівка, прикордонник 68-го Тахта-Базарського прикордонного загону Краснознаменного Середньо-Азіатського прикордонного округу, член обласної асоціації прикордонників Дніпропетровської області Олексій Шкурко.

«Ми, прикордонники, не робимо себе героями… Усі воювали. І десантники, і піхота… Кому яка випала доля. Я вдячний вам, хлопці, що ми зустрічаємося. Що ми ще живі… Треба частіше нам бачитися та піднімати чарочку», — з гумором завершив свій виступ Олексій Іванович.

Оставить комментарий

avatar
250