Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині поліцейські розшукали зниклу дитину (фото)

На Дніпропетровщині поліцейські розшукали зниклу дитину (фото)
24 Лют 2021 15:40 | Обласні новини

Поліцейські Новомосковська Дніпропетровської області упродовж трьох годин розшукали зниклу дитину. Як з’ясувалося, 14-річна дівчинка пішла до школи та не захотіла повертатися до дому.

23 лютого до Новомосковського районного відділення поліції звернулась 39–річна жінка, яка повідомила про зникнення неповнолітньої доньки. Вона розповіла, що намагалася самостійно розшукати доньку, не змогла та звернулася до поліції.

Отримавши повідомлення поліцейські кримінальної поліції та ювенальної превенції Новомосковська негайно розпочали пошуки. Попередньо правоохоронці встановили, що це не перший випадок уходу дівчинки із дому, тому розширили територію пошуків, як у Новомосковську так і в Дніпрі. Упродовж декількох годин поліцейські розшукали неповнолітню, знайшли її біля магазину на одній із вулиць Новомосковська.

На щастя жертвою злочину чи нещасного випадку дівчинка не стала. Наразі її повернули матері. Відносно жінки правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та провели профілактичну бесіду.

Оставить комментарий

avatar
250