Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Село із Дніпропетровщині отримало головний приз на Всеукраїнському конкурсі (фото)

Село із Дніпропетровщині отримало головний приз на Всеукраїнському конкурсі (фото)
18 Лют 2021 11:40 | Обласні новини

Село Маломиколаївка Дніпропетровської області здобуло перемогу у V Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України» та отримало головний приз – 100 тис. грн на реалізацію бізнес-проєкту від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Про це повідомляє AgroPortal.

Представникам села Маломиколаївка вдалося переконати членів Експертної ради, що саме їхній бізнес-проєкт із виробництва цукатів з овочів та фруктів, що передбачає придбання обладнання для виготовлення цукатів, найбільше потребує підтримки.

Представниця села-переможця Світлана Гарнадко каже, що перемога в конкурсі – не головне, важливіше, що це поштовх для того, щоб люди почали діяльність, щоб Маломиколаївка не зникла з карти України, як зникають маленькі українські села. Вони переконані, що Маломиколаївка стане столицею цукатів і сухофруктів в Україні.

«Наше село є гарбузовою столицею України, тут кожне домогосподарство займається їх вирощуванням. Саме тому ми вирішили, що можна з гарбузів робити класний, а головне корисний продукт – цукати. Тож наша перемога — це лише перший крок до реалізації великої мрії», — зазначила Світлана Гарнадко.

Оставить комментарий

avatar
250