Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Облаштуванню зупинки громадського транспорту в Обухівці бути!

Облаштуванню зупинки громадського транспорту в Обухівці бути!
14 Лют 2021 09:40 | Обласні новини

В липні минулого року в газеті «Вісті Придніпров’я»  висвітлювала проблему в Обухівці: відсутність безпечного переходу через трасу Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка на зупинці «18 км» та ризиковане подолання пішоходами чотирьох смуг національного автошляху.

Після виходу статті, минуло 6 днів, як відбулися позитивні зміни у вирішенні вказаного питання.

20 липня 2020 року були проведені роботи по облаштуванню пішохідного переходу! Дуже приємно, коли наша робота, моя, як депутата виборчого округу №6 та квартального комітету, приносить результати.

Ми писали звернення та запити на інформацію, зверталися до Дніпропетровських обласних, до Київських столичних служб, які можуть і мають можливості, та головне – відповідають за виконання робіт по облаштуванню пішохідних переходів.

Роботу виконували працівники Автомагістралі «Схід», Петриківського району, що очолює Занесиголова Олександр Олександрович.

Шановні Вікторе Ткачук, майстер дільниці, Руслане Беркут та Єгоре Занесиголова, дякуємо за вашу працю! Ви – стали справжніми героями для виборчого округу №6, частково для мешканців ж/м «Птахофабрика» та жителів вул. Журавлина.

Оставить комментарий

avatar
250