Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Журналістів Дніпропетровщини запрошують подавати на конкурс матеріали про адмінпослуги

Журналістів Дніпропетровщини запрошують подавати на конкурс матеріали про адмінпослуги
27 Січ 2021 19:40 | Обласні новини

Журналістів Дніпропетровщини запрошують взяти участь у конкурсі від програми «U-LEAD з Європою». Матеріали мають стосуватися розвитку мережі ЦНАПів та надання адмінпослуг. Подати роботи можна до 11 лютого, повідомили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Запрошуємо представників ЗМІ подавати на конкурс матеріали, які стосуються розвитку мережі ЦНАПів на Дніпропетровщині. А ще – доступності адміністративних послуг для бізнесу та мешканців громад. Журі оцінюватиме, зокрема, глибину розкриття теми, оригінальність подачі матеріалу, дотримання етичних норм», – сказали у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської ОДА.

Матеріал має бути опублікований у друкованому чи онлайн-ЗМІ з 1 грудня 2020-го по 10 лютого 2021-го. Це може бути публіцистика або аналітика. Не розглядатимуть новини та інтерв’ю. Обсяг публікації – 4-10 тис знаків.

Переможців визначать 18 лютого. Головний приз – фотоапарат Canon. Автор, який посяде друге місце, отримає сертифікат на навчання на 200 євро. Третє – 150 євро.

Оставить комментарий

avatar
250