Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Підгородненській громаді відбулося відкриття поліцейської станції (фото)

У Підгородненській громаді відбулося відкриття поліцейської станції (фото)
27 Січ 2021 12:40 | Обласні новини

У Дніпровському районі мешканцям Підгородненської громади відтепер не потрібно долати значну відстань, аби доїхати до відділу поліції. 26 січня 2021 року тут відбулося урочисте відкриття поліцейської станції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Для поліції було виділено частину приміщення біля Підгородненської міської ради та відділення «Приватбанка» у м. Підгородне, де було здійснено ремонт. Даний пункт вже розпочав свою роботу. Таку ж дільницю відкрили й у селі Спаське. На станції працюватимуть чотири дільничні офіцери поліції.

Даний проєкт Підгородненська міська рада створила ще у 2020 році. В цілому, міська рада витратила 1 500 000 млн гривень на ремонт приміщення для поліцейських у м. Підгородне, а також на придбання двох службових автомобілів. Про це ми дізналися від заступника міського голови Підгородненської ОТГ Миколи Григоровича Грибачова.

На відкритті були присутні представники керівництва Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області та дільничні офіцери поліції, які віднині працюватимуть в громаді.

Оставить комментарий

avatar
250