Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області погіршення погодних умов

У Дніпропетровській області погіршення погодних умов
26 Січ 2021 17:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині погіршення погодних умов. За інформацією Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології та обласної Служби з надзвичайних ситуацій, упродовж всієї доби 26 січня в регіоні очікуються пориви південного вітру 15-20 м/с. Рівень небезпечності — І (жовтий).

Негода вже стала причиною частини аварійних відключень електроенергії в області. Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі вже повернули світло у 27 населених пунктів, відновили роботу 10-ти знеструмлених ліній 6-10 кВ та 176 трансформаторних підстанцій. Світло повернули в оселі 8400 мешканців області.

Наразі знеструмленими залишаються 12 населених пунктів повністю та 3 частково. Всього – близько 1200 клієнтів. Знеструмлено 8 ліній електропередачі 6-10 кВ та 48 трансформаторних підстанцій. Найбільше відключень – у Верхньодніпровському та Синельниківському районах.

У зв’язку з ускладненням погодних умов аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі працюють у посиленому режимі 24/7, аби забезпечити клієнтів надійним електропостачанням.

Оставить комментарий

avatar
250