Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині розшукували викрадений автомобіль

На Дніпропетровщині розшукували викрадений автомобіль
19 Січ 2021 18:40 | Обласні новини

Поліцейські Петропавлівки повернули власнику викрадений автомобіль. Автомобіль «ВАЗ» викрадач залишив у сусідньому селі, де його і розшукали правоохоронці. 16 січня до поліції звернувся житель с. Мар’їна Роща та повідомив, що напередодні ввечері залишив свій автомобіль у гаражі на території домоволодіння, а на ранок його вже не було. Повідомляють в ГУ НП УКраїни у Дніпропетровській області.

Завдяки поведеним заходам оперативники встановили, що до скоєння злочину може бути причетний 36-річний місцевий мешканець.

Наступного дня працівники Петропавлівського відділення поліції виявили викрадений автомобіль на околиці сусіднього населеного пункту. 18 січня працівники карного розшуку затримали зловмисника, який переховувався у м. Першотравенську у своїх знайомих. Його доставили до Петропавлівського відділення поліції.

За даним фактом слідчі Дніпровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами), яке передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Оставить комментарий

avatar
250