Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України преміював молодих вчених Дніпропетровщини

Президент України преміював молодих вчених Дніпропетровщини
19 Січ 2021 12:40 | Обласні новини

Президент України присудив Державні премії молодим вченим, що мають визначні досягнення у різних галузях знань. Загалом відзначив 86 науковців. Серед них – шестеро дослідників із Дніпропетровщини. Про це повідомили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

«Загалом Президент України відзначив 40 робіт молодих вчених України. Державні премії присудили за дослідження в сферах економіки, енергозбереження, діджиталізації, освіти, охорони здоров’я, екології, – розповіли в департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА. – Автори трьох розробок – науковці нашої області. Їхні розвідки – у математичній, гірничій та юридичній галузях».

Президент преміював молодих вчених Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», Університету митної справи та фінансів.

Так, професор Євген Легеза отримав премію за роботу «Теорія публічних послуг: адміністративно-правова складова». У ній виклав нову концепцію отримання українцями державних послуг.

Оставить комментарий

avatar
250