Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині пограбували родину пенсіонерів

На Дніпропетровщині пограбували родину пенсіонерів
14 Січ 2021 12:40 | Обласні новини

У Криничанському районі Дніпропетровської області поліцейські затримали чоловіка, який пограбував родину пенсіонерів. Впродовж доби підозрюваний заволодів майном літніх людей та скоїв крадіжку з домоволодіння, що на сусідній вулиці.

11 січня до поліції звернувся 81-річний чоловік та повідомив про пограбування. Поліцейські встановили, що близько 4:00 години ранку, коли подружжя пенсіонерів відпочивали, до будинку через двері намагався потрапити невідомий. Дідусю вдалося утримати двері і чоловік ніби-то пішов, однак зловмисник відразу повернувся. Пошкодивши вікно підозрюваний проник до оселі потерпілих та заволодів металевими виробами.

Також правоохоронці встановили, що того ж дня близько 1:00 години, зловмисник скоїв крадіжку з іншого домоволодіння. Заздалегідь знаючи про те що господаря немає вдома, чоловік проник до оселі звідки скоїв крадіжку побутової техніки та металевих виробів.

Проведеними заходами поліцейські Криничанського відділення поліції встановили зловмисника. Ним виявився 25-річний житель Криничанського району.

Оставить комментарий

avatar
250