Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині родина опікує 46 дітей

На Дніпропетровщині родина опікує 46 дітей
11 Січ 2021 15:40 | Обласні новини

Родина з Новомосковська, що на Дніпропетровщині опікує 46 дітей. Будинок сімейного типу вони створили 32 роки тому. З цього часу щороку брали під опіку кількох дітей. 36 дітей вже живуть окремо, 10 ще перебувають у будинку родини Лискін, повідомляє «Суспільне».

Ніна та Віталій разом 41 рік. Хотіли створити велику родину. За два з половиною роки після народження першого сина вона завагітніла другою дитиною, але втратила через нещасний випадок. Більше мати дітей Ніна не може. Тому вирішили усиновити.

«Радянський Союз, були повні дитячі будинки дітей. Але, щоб взяти дитину в родину — такої змоги не було. Нам запропонували заплатити, мій чоловік вже вирішив машину продати. Каже, давай продамо машину, але поповнимо родину, здійсниться наша мрія», — говорить Ніна Лискіна — прийомна мати.

Своєї черги на усиновлення родина Лискін так і не дочекалася. 32 роки тому їм запропонували взяти дітей під опіку. Вони взяли відразу шістьох. Наступного року ще чотирьох, і так з кожним роком родину поповнювали ще кількома дітьми. Труднощі, розповідає Ніна, виникали з першими, котрі приїжджали до них з радянських дитячих будинків.

Оставить комментарий

avatar
250