Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Стало відомо які професії були затребуваними на Дніпропетровщині у 2020 році

Стало відомо які професії  були затребуваними на Дніпропетровщині у 2020 році
7 Січ 2021 10:40 | Обласні новини

Протягом січня-грудня 2020 року Дніпропетровська обласна служба зайнятості співпрацювала з майже 14,3 тисячами роботодавців, які пропонували працевлаштування на понад 69 тисяч вакансій. Найпопулярнішими виявились: слюсарі, водії, електромонтери, електрогазозварники, електрослюсарі, токарі, трактористи.

У січні-грудні 2020 року про наявність вільних робочих місць поінформували службу зайнятості майже 14,3 тисяч роботодавців Дніпропетровщини. Протягом 2020 року кількість вакансій, заявлених роботодавцями, становила майже 69,6 тис. од.

Станом на 1 січня 2021 року у базі даних служби зайнятості налічувалося майже 5,9 тис. вакансій. Крім того, містилася інформація про майже 1,5 тис. пропозицій роботи, отриманих з інших джерел.

Найбільша частина (майже 68,8%) вільних робочих місць, що пропонувались роботодавцями області у січні-грудні 2020 року, була зосереджена у Дніпрі, Кам’янському, Кривому Розі, Нікополі та Павлограді.

Найбільший попит роботодавців спостерігається на спеціалістів з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (майже 22%) та кваліфікованих робітників з інструментом (майже 17%). За конкретними професіями дуже затребуваними виявились слюсарі, водії, електромонтери, електрогазозварники, електрослюсарі, токарі, трактористи.

Оставить комментарий

avatar
250