Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В одному з міст Дніпропетровської області переглянули тарифи на теплову енергію

В одному з міст Дніпропетровської області переглянули тарифи на теплову енергію
18 Гру 2020 11:40 | Обласні новини

У Кам’янському, 16 грудня, рішенням виконавчого комітету міської ради затверджено нові тарифи на теплову енергію для теплопостачальних підприємств міста. Прийняті тарифи вступлять в силу з 1 січня 2021 року.

У місті послуги з постачання теплової енергії споживачам в правобережній частині міста надає Товариство з обмеженою відповідальністю «Дніпровська ТЕЦ», лівобережної частини ‑ Комунальне підприємство Кам’янського міської ради «Кам’янська теплопостачальна компанія».

Законодавством України передбачено, що тарифи на тепло повинні покривати економічно обґрунтовані витрати, встановлення тарифів нижче економічно обґрунтованих витрат не допускається.

Необхідність перегляду тарифів для споживачів правого берега викликана підвищенням з 1 грудня 2020 року Національною комісією з регулювання в сферах енергетики і комунальних послуг вартості виробництва теплової енергії для АТ «Дніпровська ТЕЦ» на 20%. Підвищення відбулося у зв’язку зі збільшенням ціни природного газу на 31%. В результаті тариф на теплову енергію для споживачів правого берега збільшився в середньому на 17% і для населення склав 1935,34 грн/1 Гккал (з ПДВ).

Оставить комментарий

avatar
250