Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Надзвичайна подія сталася в обласній лікарні (фото)

Надзвичайна подія сталася в обласній лікарні (фото)
14 Гру 2020 11:40 | Обласні новини

У пологовому стаціонарі Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова знову надзвичайна подія: здорового хлопчика народила жінка з рідкісною хворобою – гранулематоз Вегенера. Це важке аутоімунне захворювання, яке без своєчасного початку лікування призводить до смертельних наслідків впродовж 6-12 місяців. Народження дитини у таких хворих – винятковість, бо жінка під час вагітності та пологів має високий рівень ускладнень.

«Але це не злякало нашу Богдану. Позитивна, весела, сильна духом, вона своїм оптимізмом зуміла зарядити всіх навколо. — говорить лікар Ольга Фандеева. — Був проведений консиліум з профільними спеціалістами лікарні, порадившись, запропонували оперативну тактику ведення пологів. Але не зважаючи на складні проблеми, акушери – гінекологи, ретельно все проаналізувавши, прийняли рішення, що жінка повинна народжувати самостійно, щоб уникнути багатьох післяопераційних ускладнень».

Завдяки вмілій та злагодженій командній роботі, чітким професійним діям лікарів та витримці, силі волі цієї тендітної дівчини, на світ з’явився здоровий хлопчик.

Оставить комментарий

avatar
250