Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області завершилась призова кампанія

У Дніпропетровській області завершилась призова кампанія
10 Гру 2020 11:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині завершилась осіння призовна кампанія. Так, 9 грудня відправили на військову службу останню команду в цьому році. Половина з призивників буде проходити службу в Збройних Силах України. Ще 570 осіб направили в Національну гвардію. Також новобранці поповнять ряди Державної прикордонної служби та спеціальної служби транспорту. Про це повідомили в пресслужбі обласного військкомату.

«Сьогодні, з невеликим випередженням, ми завершуємо призов на строкову військову службу, − говорить військовий комісар Дніпропетровського обласного ТЦК та СП полковник Олег Котелевець, – Дніпропетровщина відправила до лав Збройних Сил та інших військових формувань України 1265 найкращих молодих людей, і це один з найбільших показників в Україні».

Військовий комісар також зазначив, що цьогорічна призовна кампанія «Осінь -2020» відрізнялася певними особливостями, як приємними, адже чимало призовників прийшли служити за власним бажанням, так і не дуже — у зв’язку з пандемією коронавірусу. У взаємодії з органами місцевої влади, було організовано попереднє тестування на COVID-19, за результатами якого, певна частина юнаків цього року не потрапила до війська.

Оставить комментарий

avatar
250