Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині сталися пожежі: є жертви та постраждалі (фото)

На Дніпропетровщині сталися пожежі: є жертви та постраждалі (фото)
27 Лис 2020 09:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині 26 листопада сталися пожежі, в яких постраждала пенсіонерка та загинув чоловік. Так, у Кам’янському виникла пожежа в квартирі на останньому поверсі дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло в житловій кімнаті квартири на останньому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено матрац та речі домашнього вжитку.

Внаслідок пожежі постраждала пенсіонерка 1961 року народження. Вогнеборці винесли жінку з задимленої квартири та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Постраждалу госпіталізовано до Кам’янської міської клінічної лікарні №8, з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння (стан тяжкий).

Ще одна пожежа виникла пожежа на території приватного домоволодіння у Кривому Розі. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що горить сміття впритул розташоване до вхідних дверей до одноповерхового житлового будинку.

Всередині оселі було виявлено тіло чоловічої статі без ознак життя (дані встановлюються). Тіло направлено до СМЕ. Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Оставить комментарий

avatar
250