Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як жителям Дніпропетровщини нараховується сума до сплати за світло

Як жителям Дніпропетровщини нараховується сума до сплати за світло
4 Лис 2020 13:40 | Обласні новини

Постачальник електроенергії YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») піклується, щоб кожен мешканець Дніпропетровщини міг планувати свої витрати на електроенергію. Аби клієнтам не потрібно було здійснювати обчислення самостійно, сума до сплати вказана в платіжках та Особистому кабінеті YASNO. Постачальник роз’яснює, як проводяться нарахування.

Сума в рахунку за світло залежить від обсягу споживання та чинного тарифу. Кількість використаних кіловат-годин розраховують відповідні оператори системи розподілу (ОСР) на основі показань лічильника, переданих клієнтом. Також при наявності у клієнта автоматизованої системи показання щомісяця передаються в ОСР автоматично або їх фіксують контролери, які є співробітниками ОСР. На території Дніпропетровщини діють три оператора системи розподілу: «ДТЕК Дніпровські електромережі», «Центральна енергетична компанія», «Укрзалізниця». ОСР визначаються за власністю мереж, до яких приєднано будинок.

Щомісяця ОСР надає обсяг споживання кожного клієнта постачальнику, який проводить нарахування відповідно до тарифу та виставляє рахунок.

Оставить комментарий

avatar
250