Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині побили чоловіка через зауваження (Фото)

На Дніпропетровщині побили чоловіка через зауваження (Фото)
27 Жов 2020 15:40 | Обласні новини

У Павлограді слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом побиття місцевого жителя. Потерпілий отримав травми після того, як зробив зауваження п’яним відвідувачам магазину. Повідомляють у ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Злочин стався 23 жовтня біля одного із магазинів на вул. Заводській м. Павлограда. Поліцейські встановили, що зловмисник разом з товаришами приїхав на автомобілі «ВАЗ 2101» до магазину. Перебуваючи у стані сп’яніння чоловіки поводилися агресивно, чіплялися до працівників та покупців, не реагували на зауваження. Один з відвідувачів зробив їм зауваження, після чого нападник взяв трубу, завдав чоловіку декілька ударів та поїхав з місця злочину.

46-річного потерпілого доставили до медичного закладу для надання допомоги. В ході подальших заходів поліцейські встановили, що до нападу причетний 34-річний павлоградець. Зловмисника доставили до Павлоградського відділу поліції. Наразі правоохоронці розшукують його спільника.

Слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до чотирьох років.

Оставить комментарий

avatar
250