Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині посилили карантинні обмеження

На Дніпропетровщині посилили карантинні обмеження
15 Жов 2020 13:40 | Обласні новини

В Україні посилили обмеження для всіх зон епідеміологічної небезпеки. Таке рішення прийняв Уряд. Тепер у «помаранчевих» Дніпрі та Дніпровському районі всі масові заходи проводитимуться за участю до 20 людей, у «жовтих» населених пунктах області – до 30-ти, «зелених» – до півсотні. Про всі зміни у карантинних обмеженнях розповів заступник голови Дніпропетровської ОДА Максим Скрипнік.

«Через епідеміологічну ситуацію, що склалася в Україні, Кабмін прийняв правильне рішення: доповнити обмеження для тієї чи іншої зони. Підтримала посилення карантину і обласна комісія ТЕБ та НС.  Суворе дотримання таких правил – єдиний спосіб стримати розповсюдження коронавірусної інфекції. Закликаємо всіх пам’ятати про соціальну дистанцію, захисні маски та дезінфектори», – зазначив заступник голови Дніпропетровської ОДА Максим Скрипнік.

Відтепер культурні, спортивні, релігійні та інші масові заходи навіть у «зеленій» зоні проводитимуться з обмеженою кількістю учасників – не більше 50-ти. А ще там заборонили роботу закладів харчування у нічний час: з 22-ї до 7-ї години.

Оставить комментарий

avatar
250