Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Партія «Наш край» активно готується до проведення місцевих виборів

Партія «Наш край» активно готується до проведення місцевих виборів
13 Жов 2020 15:40 | Обласні новини

Сила господарників та професіоналів йде на вибори по всій країні! У Дніпропетровської команди – досить складний шлях до перемоги. Міська виборча комісія безпідставно відмовляла у реєстрації списків кандидатів до міської ради, вочевидь, на користь партіям-конкурентам, які бояться приходу до влади професійних фахівців. Право на реєстрацію відстояли фахові юристи-партійці. У судовому засіданні вони довели неправомірність дій виборчої комісії і списки кандидатів таки зареєстрували.   

Сьогодні люди шукають кандидатури у місцеву владу не серед «нових обличь». Від їхнього непрофесіоналізму вже втомилися. Є попит на професіоналів та господарників. Рейтинги нової влади падають і це свідчить про те, що громадяни нарешті почали розуміти важливість перспективного вибору. Команда «Нашого краю» поєднує досвід, напрацювання та знання професіоналів і енергію, бажання та сучасні підходи до роботи молодих фахівців.

Списки «Нашого краю» до Дніпропетровської обласної та Дніпровської міської ради очолив мер Дніпра 2000-2014 рр. Іван Куліченко. Команда має потужний потенціал. У першій десятці списку до обласної Ради -досвідчені юристи, управлінець із великим досвідом в органах місцевої влади, правоохоронці, підприємці. Місцеві партійці мають чіткий план розвитку регіону. Його розробили не напередодні виборів, як це роблять багато  новостворених політичних проектів. Нові програми швидко з’являються на папері, не мають жодного практичного підґрунтя і також швидко зникають по завершенню виборчої кампанії.

Оставить комментарий

avatar
250