Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині ремонтують ще одну трасу (Фото)

На Дніпропетровщині ремонтують ще одну трасу (Фото)
12 Жов 2020 17:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині ремонтують трасу Н-11. Зараз роботи розгорнулися на двох ділянках: 14,5 км – від Кривого Рогу до межі з Миколаївською областю, майже 44 км – від розв’язки на П’ятихатки до Софіївки. Про це повідомляють у Дніпропетровській ОДА.

Такого масштабного оновлення магістралей Дніпропетровщина не знала давно. Наразі ремонтують дорогу між двома промисловими центрами області – Дніпром та Кривим Рогом. На це у 2020-му держава виділила понад 1 млрд грн. Після завершення всіх робіт дістатися з одного міста до іншого можна буде якісним та безпечним автошляхом – ледве не за півтори години.

Підрядники працюють на 44-кілометровому відрізку: від розв’язки на П’ятихатки до Софіївки. Вже фрезерували 25,9 км старого покриття. На 19,6 км дороги уклали основу, 11,5 км – другий, вирівнюючий шар. Почали облаштовувати узбіччя. Загалом щодня там укладають понад 6 тонн нового асфальту, підкреслив начальник служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Дмитро Чумаченко.

«Працюємо й на іншій ділянці траси – від Кривого Рогу до межі з Миколаївською областю. Там роботи стартували раніше. Наразі підрядники вже укладають верхній шар нового асфальту, облаштовують зупинки», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250