Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У школах Дніпропетровської області фіксують нові випадки коронавірусу

У школах Дніпропетровської області фіксують нові випадки коронавірусу
12 Жов 2020 12:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині на COVID-19 хворіють 197 педагогів та техпрацівників, 178 школярів. Найбільше випадків виявили у навчальних закладах Дніпра, Жовтих Вод, Кривого Рогу. Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Олексій Полторацький.

«На жаль, щодня фіксуємо у школах області нові випадки захворювання на коронавірус. Існує чіткий алгоритм, як діяти за таких умов. Якщо у школяра виявили COVID-19 – весь клас має піти на самоізоляцію на 14 днів та перейти на дистанційне навчання. Обов’язково стежити за симптомами. Якщо дитина занедужала – звернутися до сімейного лікаря. У випадку, коли протягом двох тижнів ознак захворювання не було – перед поверненням до школи не потрібно здавати ПЛР-тест», – розповів директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький.

Станом на 12 жовтня коронавірусну хворобу виявили у 178 учнів, 197 педагогів та технічних працівників шкіл області. На дистанційне навчання відправили 180 окремих класів. Нині на самоізоляції – 4623 учня та 339 працівників шкіл. Загалом на Дніпропетровщині – 8967 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу.

Оставить комментарий

avatar
250