Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині напали на співробітницю поліції

На Дніпропетровщині напали на співробітницю поліції
8 Жов 2020 18:40 | Обласні новини

Жителю Кривого Рогу загрожує позбавлення волі за нанесення тілесних ушкоджень працівниці поліції. Під час з’ясування обставин правопорушення 43-річний чоловік кинувся на співробітницю поліції та вдарив її в обличчя. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Ввечері 7 жовтня патрульні поліцейські виїхали за повідомленням про неналежне виконання батьківських обов’язків. Під час опитування порушник поводився агресивно, не реагував на зауваження та напав на співробітницю поліції з кулаками. За нанесення тілесних ушкоджень поліцейській, під час виконання службових обов’язків, нападника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчими за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до п’яти років. Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

Оставить комментарий

avatar
250