Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині від чоловіка вимагали 50 тисяч доларів

На Дніпропетровщині від чоловіка вимагали 50 тисяч доларів
6 Жов 2020 18:40 | Обласні новини

Дніпропетровською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно трьох мешканців Кривого Рогу, які, погрожуючи насильством, вимагали від громадянина 50 000 доларів США, проте не довели злочинний умисел до кінця, адже були викриті правоохоронними органами. Повідомляють у прокуратурі Дніпропетровської області.

За версією слідства, заради легкої наживи 44-річний чоловік вступив у попередню змову з двома іншими особами та протягом місяця вимагав від мешканця Кривого Рогу грошові кошти у сумі 50 000 доларів США, здійснюючи фізичний та психологічний вплив на потерпілого та його родину.

Так, зловмисники підпалювали вхідні двері будинку жертви, підкладали поховальний вінок, погрожували фізичною розправою та знищенням майна, доки чоловік не погодився віддати гроші.

У червні 2020 року під час одержання частини коштів у сумі 10 000 доларів США усіх трьох було викрито працівниками прокуратури, поліції та Управління стратегічних розслідувань в області. Під час проведення обшуку у одного з фігурантів справи вилучено холодну зброю – кастет.

Оставить комментарий

avatar
250