Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині сталася серйозна аварія

На Дніпропетровщині сталася серйозна аварія
6 Жов 2020 12:40 | Обласні новини

5-го жовтня о 17:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась поблизу селища Українка Криничанського району, виникло займання пошкоджених транспортних засобів.  За викликом одразу направлено чергове відділення державної пожежно-рятувальної частини. Повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Рятувальники встановили, що на автошляху Бориспіль-Запоріжжя сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкових автомобілів «ЗАЗ-Славута» та «Сhevrolet-Lachetti». Внаслідок зіткнення автомобілів, один з них зайнявся та полум’я миттєво охопило іншу автівку. В останній момент водій «Chevrolet» покинув свою понівечену автівку та відійшов на безпечну відстань. Згодом був госпіталізований працівниками швидкої медичної допомоги до Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Вогнем знищено два транспортних засоби. Пожежу ліквідовано об 18:05. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили в автомобілі «ЗАЗ-Славута» тіло чоловіка.

Оставить комментарий

avatar
250