Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кам’янському відбулася презентація команди «ЗА МАЙБУТНЄ»

У Кам’янському відбулася презентація команди «ЗА МАЙБУТНЄ»
5 Жов 2020 17:40 | Обласні новини

3 жовтня Кам’янський осередок партії «ЗА МАЙБУТНЄ» презентував команду із 40 кандидатів до місцевих рад усіх рівнів. Під час заходу були оголошені програми партійних осередків. У плані дій значна увага приділена відновленню житлово-комунального господарства та ремонту місцевих об’єктів.

Відкрив засідання кандидат на посаду міського голови Кам’янського, радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Дубінін.

«Три основні кити, на яких буде зосереджена моя діяльність перші 3 роки правління, – це екологія, розробка цифрової платформи «Кам’янське без корупції» і житлово-комунальне господарство», – повідомив кандидат.

Всупереч перешкодам щодо реєстрації місцевих кандидатів, команді все ж вдалося досягти рішення суду щодо участі у виборах політсили у Кам’янському.

Про це повідомив голова обласного штабу «ЗА МАЙБУТНЄ», керівник юридичного департаменту підприємства «ДНІПРОАЗОТ-АГРОХІМІЯ» Андрій Сербін.

«Наші опоненти використовували брудні політичні технології, невірно трактували закон і не хотіли нас реєструвати. Втім, ми подали позов, виграли суд і тим самим довели, що нашій політичній силі бути! І ми переможемо!» – запевнив партієць.

Оставить комментарий

avatar
250