Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Педагог з Кам’янського отримав найпрестижнішу вчительську премію

Педагог з Кам’янського отримав найпрестижнішу вчительську премію
5 Жов 2020 11:40 | Обласні новини

Завершився багатомісячний марафон за вчительську премію Global Teacher Prize Ukraine 2020. Оголосили імена переможців у різних номінаціях. «Вибором українців» став молодий вчитель початкових класів із Кам’янського Андрій Олійник. За нього віддали голоси понад 40 тис людей. Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький.

«Цьогоріч за найпрестижнішу вчительську премію боролися 3 тис педагогів із різних куточків України. Серед них – багато освітян із Дніпропетровщини. До фіналу дійшов вчитель початкових класів Андрій Олійник: амбітний, креативний, відданий своїй справі, – зазначив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький. – Всенародним онлайн-голосуванням його обрали кращим серед десяти фіналістів Global Teacher Prize Ukraine 2020».

Фінальна частина конкурсу проходила у Дніпрі. Після – журі визначило переможця.

Урочиста церемонія нагородження кращих пройшла у Києві. Головний приз отримав учитель історії з Тернопільщини Василь Дяків. Оголосили і імена лідерів у різних номінаціях. Всенародним улюбленцем став Андрій Олійник. Його нагородили просвітницькою подорожжю за кордон.

Оставить комментарий

avatar
250