Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині затримали озброєного чоловіка (Фото)

На Дніпропетровщині затримали озброєного чоловіка (Фото)
2 Жов 2020 18:40 | Обласні новини

За спробу крадіжки з магазину поліцейські Петропавлівки затримали озброєного чоловіка. Як з’ясували правоохоронці, до злочину причетні двоє чоловіків. Наразі вживаються заходи для встановлення місцезнаходження другого крадія. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

30 вересня близько 01:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у магазині розташованому у с. Троїцьке Петропавлівського району розбили вікно. Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що до магазину проникли двоє чоловіків, які намагалися скоїти крадіжку продуктів.

Побачивши поліцейських зловмисники почали тікати, однак одного з них правоохоронці наздогнали. Під час затримання у чоловіка виявили пістолет та ключі від автівки, яка була схована неподалік від магазину. В ході огляду транспортного засобу, поліцейські виявили та вилучили 74 патрони.

Вилучене направлено на експертне дослідження. Особу крадія встановлено. Ним виявився раніше судимий 61-річний чоловік. Наразі його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.15, ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку).

Оставить комментарий

avatar
250